Open Call

open call 2017

 

Open Call

Jelling Heritage inviterer kunstnere til at udstille på Mytologisk ART Festival 2017 i Jelling. Temaet for udstillingen er ’Guder & Mennesker’. Alle kunstnere kan søge ved at indsende værker, som beskæftiger sig med dette tema og mytologi generelt. De indsendte værker bedømmes og udvælges af en jury.

 

Udstillingen

Mytologisk ART Festival er en kunstfestival, der hvert år afholdes i Jelling. I 2017 vil Udstillingen åbne den 23. august og være åben i halvanden uge.

Udstillingen afholdes på ”Kongernes Jelling” et unikt museum, der bringer de besøgende tilbage til vikingetiden og fører dem på en digital sanserejse op til overgangen til kristendommen. Kongernes Jelling blev opført i 2000 og er en del af Nationalmuseet.

Kongernes Jelling ligger lige overfor det store monumentområde, som Harald Blåtand lod opføre med den palisade, der var vikingetidens største bygningsanlæg.

Kongernes Jelling Gormsgade 23 DK-7300 Jelling

 

Hvad er mytologisk kunst

Kunst med fokus på mytologi kan give en oplevelse af, hvad det vil sige at være menneske – uanset om det er i Jelling, i Danmark, i Norden eller i verden udenom.

 

Mytologisk ART Festival har fokus på mytologi i bred forstand. Det kan være alt fra græsk og nordisk mytologi til moderne mytologier som den findes i f.eks. sci-fi. Omdrejningspunktet er mennesket og dets verden.

 

Hvem kan søge

Alle typer kunstnere og alle typer medie-og udtryksformer er velkomne.

 

Hvordan søger man

Man indsender en ansøgning i én samlet pdf til opencall@jellingheritage.dk senest den 16.07.2017

Husk at skrive dit navn i emnefeltet.

 

Hvad skal ansøgningen indeholde

Der kan indsendes fotos af op til seks værker og op til fem fotos af hvert værk. Der skal anføres værkets mål på billederne.

Ansøgningen skal sendes som en samlet pdf og indeholde et kort kunstner-CV (maks. 1 A4 side) med navn, email, mobil nr., adresse og fødselsdato  samt fotos med op til 6 værkrepræsentationer.

Filen må maks. fylde 20 MB. Lyd, Video og performance kunstnere bedes sende links til videoer eller lyd.

Kun ansøgninger, der opfylder kravene, bliver taget i betragtning.

For lyd og videokunstnere gælder det, at man selv skal medbringe, projektor, skærm, forstærker, højttaler ect.

 

Udgifter mm.

Der opkræves et beløb på 500 kr. fra udstillerne til at afholde udgifter i forbindelse med udstillingen. Værkerne udstilles på eget ansvar. Mytologisk ART Festival tager IKKE provision af eventuelt salg af værker under udstillingen.

 

Alle henvendelser vedrørende udstillingen rettes til Anders Siggaard

mail: anderssiggaard@gmail.com

tlf: 23 71 51 99

a5 bagside

Vilkår og rammer for udstillere på Mytologisk ART Festival 2017

Overnatning i forbindelse med Mytologisk ART Festival 2017

Open Call – deutsch